06 - 280 401 83

Wat doet O2O?

Rust, ruimte en overzicht

Je werkt dagelijks met hart en ziel aan je onderneming. Je bent er voor je klanten, rent van hot naar her en komt er niet aan toe om je werkplek netjes, opgeruimd en georganiseerd te houden. Je hebt er gewoon geen tijd voor. En toch… als je echt ‘meters’ wilt maken, dan heb je rondom rust, ruimte en overzicht nodig. Maar waar begin je? Office2Organize helpt je graag en goed. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Efficiency

Een rustige, opgeruimde en goed ingerichte werkplek maakt dat je je werk goed en prettig kunt doen. Dat is meer dan comfortabel meubilair alleen. Het gaat om kastruimte, om plekken waar je spullen bewaart en weer terug kunt vinden; het gaat om op een efficiënte manier gebruik maken van de ruimte waar jij je brood verdient. Ik kan je helpen bij het op efficiënte manier inrichten van je werkplek, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je spullen, je papieren of andere zaken die je nodig hebt om je brood te verdienen.

Efficiënte werktijd

Een dag heeft maar 24 uur. Die 24 uur kun je niet allemaal aan je werk besteden, al zou je dat soms misschien nog zo willen. Office 2 Organize helpt je om je beschikbare werktijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Want ik weet zeker dat je nog veel tijd verliest met nodeloos zoeken naar zaken die, als ze een vaste plek in je kantoor zouden hebben, geen tijdverlies meer zouden opleveren.

Meer verdienen

Hoe efficiënter je werkt, hoe meer omzet je kunt maken. Immers: je hebt meer uren tot je beschikking en kunt zo nog meer klanten bedienen. Dat is mooi. Dat is goed voor je business.

Meer tijd voor jezelf

Natuurlijk betekent tijdwinst aan de ene kant dat je (nog) meer tijd hebt om meer omzet te maken, om nog meer te verdienen dan je al doet. Daarmee heb je mijn dienstverlening al snel dubbel en dwars terugverdiend. Maar… je kunt de ‘gewonnen’ tijd ook gebruiken voor je ontspanning, voor meer tijd met je gezin, voor meer tijd voor jezelf en voor de dingen die het leven de moeite waard maken.

Wat je beweegreden ook is, ik help je graag om je efficiency te verhogen, zodat jij ‘winst’ boekt. Meer weten? Mail mij voor een vrijblijvende intake!