06 - 280 401 83

Hulp van Office2Organize was bij Attest Communicatie zeer welkom

‘Ik ben superblij met mijn nieuwe kantoor-werkplek bij Kantoorkampen.nl‘, vertelt Alex de Jong, tekstschrijver en communicatieadviseur bij Attest Communicatie. ‘Elise van Office2Organize hielp bij de inrichting van mijn werkplek en zorgt ervoor dat ik mijn werkplek netjes houd. Iedere drie maanden komt ze langs om me te helpen weer rust, ruimte en overzicht te creëren.’

Chaos niet handig

‘Niets erger dan een werkplek die onrust geeft’, weet Alex. ‘Als tekstschrijver wil ik graag meters maken. Ik schrijf persberichten, artikelen voor magazines, nieuwsbrieven, webteksten, blogs en alle andere zaken waarbij een tekstschrijver zijn meerwaarde kan bewijzen. Bij dit werk is het belangrijk dat ik me kan focussen. Een rommelige werkplek is dus een grote stoorzender voor mijn werkijver. Ik moet me kunnen concentreren. Rust, ruimte en overzicht – en een goede planning – helpt daarbij enorm!’ Alex schakelde Office2Organize in om een goede start te maken met zijn nieuwe kantoorlocatie. ‘Mijn dienstverlening wordt steeds beter gewaardeerd door steeds meer (nieuwe) klanten. Om al deze mensen van dienst te zijn, is het van belang dat ik het overzicht weet te bewaren.’ Een goede planning, met tips van Office2Organize, én een overzichtelijke werkplek, waar het prettig en efficiënt werken is, zijn voor Alex van levensbelang. ‘Vroeger riep ik als creatieveling altijd ‘uit chaos ontstaan de mooiste dingen’, maar als ondernemer – met een groeiende klantenkring – kun je je niet veroorloven om in chaos te leven. Tenslotte heb ik deadlines die ik iedere dag opnieuw moet halen…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *