06 - 280 401 83

Lichttotaal blij met Office 2 Organize

Marcel Visser, drijvende kracht achter Lichttotaal, groothandel in duurzaam licht, is iedere dag zeer druk met zijn werk. ‘Op mijn kantoor komen dagelijks drie, vier zendingen met nieuwe materialen aan. Sommige heb ik meteen nodig, andere goederen pas over een tijdje.’ Door zijn drukke werkzaamheden kwam hij er niet aan toe om steeds alles op te ruimen. Het gevolg: het kantoor slibde dicht en uiteindelijk leden ook de dagelijkse werkzaamheden er onder. ‘Er was geen rust, ruimte en overzicht’, zo vertelt hij. ‘Elise van Office2Organize haalde me uit de impasse. We hebben samen ‘de bezem’ erdoor gehaald en mijn kantoor weer overzichtelijk gemaakt. Daarmee kon ik me weer, zonder ergernissen, focussen op mijn werk.’ Het inhuren van de organizer kostte Lichttotaal natuurlijk geld, zoals iedere dienst geld kost, maar: ‘Het heeft me veel meer opgeleverd! Niet alleen op het gebied van rust in mijn kantoor en in mijn hoofd, maar ook in meer efficiency en uiteindelijk niet alleen in meer omzet, maar ook in nog meer tevreden klanten!’ Nu komt Office2Organize ieder kwartaal terug om het overzicht te bewaren. Voor Lichttotaal een zorg minder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *