06 - 280 401 83

Onze pakketten

Investeer dagelijks slechts 2,50 euro voor meer rust, ruimte en overzicht en je zult een veelvoud hiervan per dag extra gaan verdienen!

Intake van een uur: gratis

Eerst moeten we de nul-situatie creëren. Dus ga ik je op kantoor helpen orde op zaken te stellen. Dat betekent dat ik eerst bij je langskom (gratis en vrijblijvend) om met jou te bekijken hoe de situatie nu is, wat je nodig hebt om de gewenste situatie te behalen. Op basis hiervan krijg je van mij een offerte op maat.

Pakket 0 (offerte op maat, min. 390 euro).

In de ideale situatie hebben we aan vier uur samen opruimen voldoende om je nul-situatie te creëren. Deze uitgangspositie is een ideaal startpunt om ervoor te zorgen dat je kantoor/werkplek altijd op orde blijft. Wanneer we samen hebben gezorgd voor rust, ruimte en overzicht, kunnen we dit bijhouden door te kiezen voor een vervolgpakket. Afhankelijk van je budget – maar vooral van je overtuiging dat je zelf orde kunt houden gedurende een langere tijd – kun je kiezen uit de volgende vervolgpakketten:

Pakket 1

1 x per maand 2 uur sessie voor €100,- per maand

 Met de gewenste nul-situatie, kunnen we alles bijhouden. Dat kan door mij iedere maand 2 uurtjes langs te laten komen, zodat ik samen met jou of een door jou aangewezen medewerker weer orde op zaken kan stellen.

Pakket 2

1 x om de maand 2 uur sessie voor €75,- per maand 

Met de gewenste nul-situatie, kunnen we alles bijhouden. Dat kan door mij iedere 2 maanden 2 uurtjes langs te laten komen.

Pakket 3

1 x per kwartaal 3 uur sessie voor €75,- per maand 

Met de gewenste nul-situatie, kunnen we alles bijhouden. Dat kan door mij iedere 3 maanden 3 uurtjes langs te laten komen.

NB: Zoals je ziet ga je met mij een jaarcontract aan; een servicecontract waarbij ik op gezette tijden bij je langskom en je help om je kantoorplek (weer) op orde te brengen (én vooral te houden). Dat levert je (medewerkers) rust, ruimte en overzicht, zodat je (medewerkers) nog productiever en efficiënter kunt werken.

Voor een minimale investering van slechts 2,50 euro per dag zal voor jullie de dagelijkse winst vele malen hoger zal liggen!